Jule- og nytårsvinkasse

DKK1.566,00

Vi har gjort os umage med at sammensætte den ultimative jule- og nytårs-vinkasse således, at den vil gøre sig til julens og nytårets traditionelle madvalg.

Sidste frist for bestilling til levering på Sjælland før jul er tirsdag den 22. december – giv os et kald, hvis du har brug firma vingaver.

Varenummer (SKU): GA010 Kategorier: , Tags: , , ,

Beskrivelse

12 vine til jul og nytår

Vores jule- og nytårsvinkasse indeholder følgende 12 vine til jul og nytår:

2 flasker CIOCIOSAN Sparkling White Wine, 11,5% – NYHED
Med sine fine bobler og halvsøde smag er denne vin velegnet til velkomst og nærmest uundværlig til kransekagen kl. 24. Alletiders alternativ til en traditionel Asti Spumante.

2 flasker 2016 Katarzyna Chardonnay Brut, 12%
Brut betyder, at denne lækre, mousserende vin er tør, men ikke så det hviner. Brug den evt. som velkomst og til forretten.

2 flasker 2019 Sauvignon Blanc Starosel, 13%
Tør, sprød og forførende hvidvin med hyld og citrus i både duft og smag. Perfekt til skaldyr og fisk – især røget laks. Den kan også hamle op med nytårstorskens sennepssauce.

2 flasker 2017 Merlot OAK, 15%
Nok vores p.t. mest populære rødvin med en fylde og blødhed fra dens 8 måneders fadlagring. Her har vi tænkt på gåsen og flæskestegen.

2 flasker 2017 Calvary Hill, Sister’s Run, 14,5%
Denne højt præmierede bulderbasse af en rødvin, gjort af bulgarere i Australien, kan med garanti tage kampen op med rødkålens eddike og sukker samt de brunede kartofler.

1 flaske 2015 ERELIA RUMELIA, 14,5%
Hvis du ovenpå den fede julemad sukker efter en stor bøf med en rødvin, der passer til, så vil denne 12 måneders fadlagrede vin bestemt ikke skuffe.

1 flaske Green Walnut Liqueur, 25%
Her er en usandsynlig lækker og fed valnøddelikør, som vil imponere alle til ris-á-là-manden samt den efterfølgende kaffe, mens gaverne pakkes ud. Bør serveres direkte fra køleskabet.

Hvis du ønsker at sammensætte dine egne 12 vine til jul og nytår med 10% rabat er du også velkommen til det. Skriv til os på salg@amvinimport.dk.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Jule- og nytårsvinkasse”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *