AM Vinimport

Bulgarske vine – det gamle, glemte vinland

Rejs til Bulgarien

Måske har du, efter at have smagt vores vine, selv fået lyst til at opleve Bulgarien?

Hos AM Vinimport har du mulighed for at leje en velindrettet 4 personers lejlighed i det skønne Pamporovo i Rhodopa-bjergene – alle tiders ski-mekka med pister i alle farver og et velfungerende lift-netværk. Lejligheden ligger smukt i 1650 meters højde, og liften til Snezhanka Peak i næsten 2000 meters højde (Snehvide toppen) er indenfor gåafstand.

Er du mere til mountain bikes og vandreture, byder det kuperede terræn i Rhodopa-bjergene på en skøn naturoplevelse i løbet af sommerhalvåret. Ski såvel som cykler lejes på stedet, og liftsystemet er også gearet til at medbringe cyklen i højderne på sidestativerne.

Direkte flyvning fra CPH til Sofia tager 2½ time, og har du lejet en bil hjemmefra, venter den på dig i lufthavnen – så er du hurtigt på vej sydpå mod bjergkæden tæt ved den græske grænse.

Lejligheden rummer et mindre køkken, men det er billigt at gå ud at spise i Bulgarien – for 100 kr. pr. person er man typisk mæt. Det Bulgarske køkken griller gerne kødet og er ellers inspireret af både det græske og tyrkiske køkken med masser af grøntsager i form af overdådige og farverige salater, samt hjemmelavede dressinger.

I selve lejlighedskomplekset finder du udover spa, pool, fit- og wellnessområde desuden bar og 2 restauranter. Selve området huser mere end 30 restauranter, så der er basis for mange dejlige madoplevelser!