AM Vinimport

Bulgarske vine – det gamle, glemte vinland

Der var engang ...

Som stifter af AM Vinimport vil jeg gerne dele min historie og berette om den fantastiske rejse, jeg og AM Vinimport har været på for at nå hertil.

Der var engang … ja, sådan starter alle eventyr. Eventyret for AM Vinimport startede, da min mand og jeg købte en lejlighed i Bulgarien. Lejligheden blev købt på tegnebrættet, så der gik laaang tid, før vi kunne se den færdig …

Da vi endelig kom til Bulgarien første gang, må vi indrømme, at vi tabte vores hjerter med det samme – til naturen, kulturen, gæstfriheden, maden og ikke mindst vinene…

Efter at have været i vinbranchen siden 2006 var især jeg meget spændt på at smage bulgarsk vin, og jeg blev bestemt ikke skuffet! Og hvorfor skulle jeg egentlig også det? Bulgarien, især området Trakien, var pionerer indenfor vinfremstilling allerede 4-5 t. år f. Kr., hvilket jo giver dem 7000 års erfaring! Jo, der er i sandhed gode vine at finde i Bulgarien. Der er ikke noget at sige til, at de indtil for nylig har drukket det selv!

AM Vinimport og Bulgarien i dag

I dag importerer AM Vinimport vine fra flere vinhuse, som alle er beliggende på den sydøstlige, Trakiske slette, som regnes for den absolut bedste lokation i Bulgarien at dyrke vin på.

AM Vinimport har kontor, lager og smagelokaliteter i Tappernøje på Sjælland. Vi kommer også gerne ud og holder vinsmagning for jer på jeres egen adresse på Sjælland. Kontakt os gerne for netop det individuelle tilbud, vi har til jer. I kan også bestille en vinsmagning.

Du har også mulighed for at bestille vores vine via web-shoppen. Vi leverer naturligvis over hele landet. Her finder du udførlige beskrivelser af vinene og vores anbefalinger til hvilket formål, de gør sig bedst. Det er også her du finder nyheder og tilbud.

Hold også øje med vores eventkalender vedrørende messedeltagelse og udstillinger, så du kan se, hvornår vi er i nærheden af dig eller holder større smagninger i vores kælder.

Mvh. Anne-Mette Storm