Beskrivelse
En rigtig god bulgarsk efterligning af en højrebredsrødvin fra Bordeaux
Vinen har en mørk, violet farve og en duft, der vækker minder om både spæde solbærknopper og kirsebær. Den har en overbevisende harmonisk smag, der nærmest pr. refleks leder tankerne over til Bordeaux’ gode rødvine fra Côtes de Bourg og Côtes de Blaye.
De håndplukkede druer kommer fra foden af den østlige side af Rhodope-bjergkæden. De gennemgår et par grundige håndsorteringer, inden de bliver presset og udsat for ikke mindre end tre gæringer startende ved ca. 7 grader og gående op til knap 28 grader. 30% af vinen har fået en såkaldt malolaktisk gæring i otte måneder på franske egetræsfade – det er den gæring, der omdanner vinens naturlige æblesyre til den blidere mælkesyre.
Med andre ord; en smækforkælet BIO-vin.
Læs mere om vinhuset her.
Anmeldelser
Der er endnu ikke nogle anmeldelser.