Cote Blanc 12% – frisk og sødmefuld hvidvin

(1 kundeanmeldelse)

kr.85,00

Det bliver svært at finde nogen, der ikke kan stå for denne hvidvins sødmefulde charme. Farven er brillant strågylden og med en duft af blomster, rosiner og hindbær. Smagen er frisk, fed, frugtrig og halvsød uden mislyde.

Druerne er et mix af Red Misket, som faktisk er en blå drue, samt Traminer og Chardonnay. Helt perfekt til velkomst og frugtbaserede desserter – og uovertruffen til det berømte glas i utide. Madmæssigt klæder den også det krydrede asiatiske køkken, som den bør ledsage helt iskold. Vinen er i øvrigt forsynet med Veganermærket, hvilket vil sige, at der ikke er anvendt animalske produkter i fremstillingen.

– vinavisen.dk, uge 6, 2022

213 på lager

Varenummer (SKU): LE202 Kategori: Tags: , , , , ,

Beskrivelse

Cote Blanc – frisk og sødmefuld hvidvin (12%)

Det bliver svært at finde nogen, der ikke kan stå for denne hvidvins sødmefulde charme. Farven er brillant strågylden og med en duft af blomster, rosiner og hindbær. Smagen er frisk, fed, frugtrig og halvsød uden mislyde.

Selvom druerne er en velbevaret hemmelighed, tør vi dog godt sige, at en af dem må være den aromatiske muscatdrue – sikkert spædet op med den lokale, let parfumerede dimiatdrue. Perfekt til velkomst og frugtbaserede desserter – og uovertruffen til det berømte glas i utide. Vinen er i øvrigt forsynet med Veganermærket, hvilket vil sige, at der ikke er anvendt animalske produkter i fremstillingen.

Læs mere om vinhuset her.

Yderligere information

Vinhus

LEVA

Drue

Dimiat, Muscat

Vol.

12%

Volumen

75 cl.

Særlig god til

Lyst kød og fjerkræ, Ost, Velkomst

1 anmeldelse af Cote Blanc 12% – frisk og sødmefuld hvidvin

  1. Vinavisen

    Denne halvsøde veganske hvidvin stammer fra Rosendalen midt i Bulgarien. Dalens navn skyldes, at den – ud over vin – også fremstiller halvdelen af verdens rosenolie. Men her gælder det vinen, og den er delikat, med en liflig duft af honning og en anelse fennikel. Smagen har fyldig frugt og noter af sød melon og en lang eftersmag, der slutter med et lille forfriskende bittert bid. Det er en vin, der kan nydes afkølet, som den er, til asiatiske retter med sødme eller til let søde desserter. Vinen er fremstillet på den lokale blå drue Red Misket, men også på to grønne druer, Traminer og Misket. Et kup til tilbudsprisen.

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *