Tilbud

Vildtpakke, 7 vine, 12 flasker nøje udvalgt

kr.1.305,00

Pakke med 12 flasker fordelt på 7 forskellige, skønne rødvine, der er Vildt Gode Til Vildt.

Her er nogle smagsfulde oplevelser i vente til både fugle- og hårvildt.

Varenummer (SKU): GA009 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Vores vildtpakke indeholder:

2 flasker 2018 Syrah Starosel, 14,5%
Den hér er god til skovduer og andre fugle med en begrænset vildtsmag. Vinen har en herlig blanding af en lidt krydret Syrahdrue sammen med en blidere Primitivo/Zinfandel – selv om sidstnævnte drue slet ikke indgår i vinen.

2 flasker 2018 Cabernet Sauvignon/Franc Callisto, 13%
God sag til f.eks. en haresteg. Denne biodynamisk-dyrkede rødvin gjort på to kendte Bordeauxdruer minder da også en del om Bordeaux’ højrebredsvine. En del af vinen har lagret 8 mdr. på franske egetræsfade.

2 flasker 2019 Carpe Diem Rouge, 13,5%
Smuk, rubinrød farve og en duft domineret af de to druer Cabernet Sauvignon og Merlot. Smagen er forholdsvis let og ukompliceret med kun lige en antydning af den forfriskende frugtsyre. Perfekt til det berømte glas i utide samt til pasta og andre lette retter.

2 flasker 2016 Merlot/Cabernet Sauvignon Terroir, 14,5%
God til eksempelvis dyreryg og dets tilbehør. Den har en tør, blød og harmonisk smag fra dens 70% Merlotdruer og 30% Cabernet Sauvignon. Denne vin har stort set ingen garvesyre og glider ned uden modhager.

2 flasker 2018 Merlot & Malbec Contemplations, 14,5%
God til fasan; især den med brunkål og spæk. Vinen kommer med forskellige modernistiske etiketter, men det ændrer ikke på dens kompakte indhold, hvor Malbecdruen bidrager sin styrke.

1 flaske 2021 Plateau, 14%
En vin man både pris- og smagsmæssigt sagtens kan forsvare at have liggende som ’Husets Vin’ til når venner og familie dukker uventet op.

1 flaske 2021 Stallion Classic, 14,5%
Perfekt til oksekødretter med det lidt tungere tilbehør som cognacflamberede svampe og lign., men helt ærligt – det sidste glas i sofaen, bare med et stykke mørk chokolade som tilbehør vil være paradiset selv.

Yderligere information

Vægt 50 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vildtpakke, 7 vine, 12 flasker nøje udvalgt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *