Sommerpakke, 6 vine, 12 flasker nøje udvalgt

DKK1.233,00

Vi har gjort os umage med at sammensætte indholdet i denne sommerpakke, så der er meget lidt garvesyre i de udvalgte vine samtidig med, at vi har taget hensyn til sæsonen og vores noget mindre bastante madvalg.
Med andre ord, her får du:

 SOMMER OG SOL PÅ FLASKE

Vi har fundet 6 forskellige vine og pakket 12 flasker i en smuk sommerpakke, som du får 10% rabat samt fri fragt på lige nu.

Varenummer (SKU): GA008 Kategori:

Beskrivelse

Vores sommerpakke indeholder:

3 flasker CioCioSan, 11,5%
Mousserende hvidvin fra Rosendalen gjort på de to lokale druer, Misket og Dimiat samt Sauvignon Blanc. Lidt mindre sød og betydeligt mere sprudlende og fyldig end Italiens Moscato d’Asti. Du får 3 flasker, da den udover at være stærkt vanedannende er det perfekte valg til velkomst samt frugt- og isdesserter.

2 flasker 2018 Sauvignon Blanc Starosel 13%
Vores mest populære hvidvin i kategorien; halvtør, sprød og samtidig overordentlig fyldig. Både duft og smag er præget af citrus, eksotiske frugter, samt hyldeblomst. Den er perfekt til alt, hvad der er røget – fra fisk til pølser.

2 flasker Syrah Rosé Starosel 13,5%
En halvtør, lækker og frisk rosévin med en overvældende fylde, som må tilskrives Syrahdruerne og den høje alkoholprocent. Denne vin vil være skøn til en salat eller som det berømte glas i utide – med andre ord, en gedigen terrassebasker.

2 flasker 2017 Pinot Noir SOLI Edoardo Miroglio 13,5%
En fløjlsblød og frugtrig rødvin gjort på Bourgognedruen. Bør serveres sval ved omkring 16 grader til f.eks. tatar gjort på laks eller okse, en kold pastaret, carpaccio eller grillet fisk. Hvis man ikke er alt for traditionsbunden, kan man også prøve denne vin som alternativ til jordbærrenes mælk eller fløde.

2 flasker 2017 Merlot Oak 14,8%
Elegant, 8 måneders fadlagret rødvin gjort på Saint-Emilions berømte drue Merlot, men her i en noget mere fyldig og blød version. Denne vin kan man godt bruge til grillbøfferne – eller allerhelst til noget med lam eller kalv. Uden at rødme … det vil blive svært at finde nogen, der ikke vil ku’ lide den.

1 flaske Witosha Reserve Sweet White Dessert Wine 17%
En frisk og liflig dessertvin fremstillet i Rosendalen på tre lokale druer. Direkte fra køleskabet er den skøn sammen med jordbær til velkomst, honningmelon med serranoskinke eller frugt- og isdesserter.

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Sommerpakke, 6 vine, 12 flasker nøje udvalgt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *