Tilbud

Vildtpakke, 7 vine, 12 flasker nøje udvalgt

DKK1.200,00

Normalpris 1.480 kr.

Med 45 år i vinbranchen og 30 år som jæger har vores vin-orakel Peter sammensat en pakke med 12 flasker fordelt på 7 forskellige, skønne rødvine, der er Vildt Gode Til Vildt.

Her er nogle smagsfulde oplevelser i vente til både fugle- og hårvildt.

Varenummer (SKU): GA009 Kategori: Tags: , ,

Beskrivelse

Vores vildtpakke indeholder:

2 flasker 2018 Syrah Starosel, 14,5%
Den hér er god til skovduer og andre fugle med en begrænset vildtsmag. Vinen har en herlig blanding af en lidt krydret Syrahdrue sammen med en blidere Primitivo/Zinfandel – selv om sidstnævnte drue slet ikke indgår i vinen.

2 flasker 2018 Cabernet Sauvignon/Franc Callisto, 13%
God sag til f.eks. en haresteg. Denne biodynamisk-dyrkede rødvin gjort på to kendte Bordeauxdruer minder da også en del om Bordeaux’ højrebredsvine. En del af vinen har lagret 8 mdr. på franske egetræsfade.

2 flasker 2018 Cabernet Sauvignon Contour Via Vinera, 13,5%
Kirsebærrød farve og en diskret duft af solbærknopper, læder og træ fra dens 12 måneders fadlagring. Med al dens klassiske saft og kraft fra Cabernet Sauvignon-druerne er den det rigtige valg til bøffer, vildt og oste.

2 flasker 2016 Merlot/Cabernet Sauvignon Terroir, 14,5%
God til eksempelvis dyreryg og dets tilbehør. Den har en tør, blød og harmonisk smag fra dens 70% Merlotdruer og 30% Cabernet Sauvignon. Denne vin har stort set ingen garvesyre og glider ned uden modhager.

2 flasker 2018 Merlot & Malbec Contemplations, 14,5%
God til fasan; især den med brunkål og spæk. Vinen kommer med forskellige modernistiske etiketter, men det ændrer ikke på dens kompakte indhold, hvor Malbecdruen bidrager sin styrke.

1 flaske 2015 ERELIA RUMELIA, 14,5%
Luksus til alle forkælede vildretter. Højt præmieret og særdeles karakterfuld 18 måneders fadlagret rødvin gjort på de tre franske druer Syrah, Cabernet Sauvignon og Merlot – samt Bulgariens nationaldrue, Mavrud.

1 flaske 2017 Calvary Hill, Sister’s Run, 14,5%
Guldmedaljesluger – ejet og vinificeret af bulgarere i Australien. Dette er simpelthen bulderbassen til de vildtretter, der råber på duft, saft og kraft. Kort sagt – en Shiraz i topform.

Yderligere information

Vægt 50 kg

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Vildtpakke, 7 vine, 12 flasker nøje udvalgt”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.